FacebookInstagram

Enkele getuigenissen van de ouders van onze leerlingen:

 

Mama van Milla - Brugge: "Wij vonden het zeer leuk om onze dochter, Milla, in actie te zien. Ze heeft de smaak echt te pakken en dat allemaal door het toedoen van haar super enthousiaste juf!"

Papa van Sofia: Fantastische resultaten! Wat een zeer goede methode van les geven!

Mama van Caesar - Brugge: "Wij vonden het heel leuk dat er een kijknamiddag georganiseerd was. Door te zien hoe de juf met verschillende afbeeldingen de kindjes zinnetjes laat maken, weet ik nu hoe ik Caesar zijn Franse woordjes kan laten oefenen op een leuke manier."

Mama van Arthur en Edouard - Knokke: "Het was zeer tof om de kindjes te zien woensdag. Trots op jullie en hen!!"

Mama van Elise - Knokke: "Mooi om te zien, wat jullie er van maken. Alvast super bedankt, voor de goede zorgen, en we komen volgend jaar met veel plezier terug."

Mama van Clara - Brugge: Mijn mama was helemaal in de wolken van de juf bij de kijkles, over haar geduld en enthousiasme. Ik schrijf Clara dus met plezier opnieuw in voor volgend schooljaar.

Papa van Helena - Brugge: Heel goede, dynamische juf. Goede toegankelijke manier om les over te brengen. Interactief met de kleuters.

Mama van Axelle - Knokke: Axelle voelt haar goed bij jullie! Jullie vorm van lesgeven vind ik ook heel variërend. In september komt Axelle terug!!